CAT | ESP
how can I
healthyou?
EXERCICI FÍSIC

Healthcor té una àrea vinculada a l'exercici físic, tractem des de persones amb una vida activa, reforçant i millorant la pràctica de l'exercici físic com a persones sedentàries no acostumades a l'activitat física. Cada perfil té la seva teràpia específica, però en tots els casos s'utilitza l'activitat física com a eina terapèutica. L'objectiu que volem aconseguir és que la persona autogestioni la seva pròpia salut i assumeixi la seva responsabilitat en el seu tractament. Ser ACTIU: un univers ple de beneficis.
A Healthcor sabem que la falta d'exercici físic o sedentarisme és un factor de risc major i independent per desenvolupar malalties cardiovasculars. La seva pràctica va associada a una disminució de la freqüència i mortalitat de les malalties cardiovasculars en un 30%, de manera que es genera una relació inversament proporcional: a major activitat física, menor incidència d’esdeveniments cardiovasculars.
Cal dir que l'exercici físic és beneficiós per als dos sexes, indiferentment de l'edat i mai és tard per obtenir els seus beneficis.
A Healthcor adaptem l'activitat física a les característiques de cada pacient, als seus gustos i a les seves limitacions (tipus d'exercici, duració, freqüència i intensitat adequats).
Durant la sessió es realitza una anamnesi que consta d'un seguit de preguntes vinculades amb l'activitat física: quina relació ha tingut amb ella al llarg de la seva vida, les seves preferències i els seus gustos, etc. tot seguit es realitza una valoració i exploració del seu aparell locomotor i finalment s'estableix un pla real de planificació d'exercici físic de manera saludable i segura.

L'ACTIVITAT FÍSICA ÉS UNA FORMA D'INVERTIR EN SALUT!
COSTA POC, ÉS FÀCIL I ES BARATA!

FISIOTERÀPIA / OSTEOPATIA

A Healthcor oferim un servei de fisioteràpia i osteopatia d'alta especialització, vetllem per la salut dels nostres pacients i busquem solucions a les patologies i al dolor que presenten, anant a buscar la causa principal que ha fet possible que aquest aparegui.
En primer lloc analitzem la història clínica del pacient, a continuació es realitza la valoració i exploració física per trobar el problema i les possibles causes, per poder-lo abordar i preparar un pla de tractament.
En el tractament s'utilitzen diferents tipus de tècniques depenent del pacient i del tipus de patologia que presenti, des d’ajusts articulars, maniobres viscerals, fins a tècniques més suaus com les cranials.

EL MOVIMENT ÉS VIDA

Cartera de Serveis de Fisioteràpia/Osteopatia:

  • Fórmula Healthcor
  • Fisioteràpia
  • Fisioteràpia respiratòria infantil
  • Osteopatia
  • Osteopatia infantil
  • Preparació al part
  • Recuperació postpart