CAT | ESP
how can I
healthyou?
Nosaltres

Anna Domènech Vilardell

Llicenciada en Medicina i Cirurgia (col.legiat 38369)

Doctora en Medicina Nuclear.

Nascuda a Barcelona, amb el castellà com a llengua materna i el català com a paterna, vaig rebre escolarització infantil, primària i secundària al Lycée Français de Barcelona. Tot i tenir la oportunitat de realitzar estudis universitaris a França, vaig decidir realitzar les proves d’accés a la universitat per iniciar, l’any 1997, la llicenciatura de Medicina a la Universitat Rovira i Virgili, finalitzant-la a la unitat docent de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, l’any 2003. D’aquesta etapa d’estudiant destaca una estada de voluntariat en un projecte humanitari d’avaluació i formació de professorat i personal sanitari a l’escola Pai’Puku del chaco paraguayo. Finalitzant la llicenciatura l’any 2003, vaig realitzar les oposicions per MIR i vaig iniciar l’especialitat de Medicina Nuclear a l’Hospital Universitari de Bellvitge. Acabat aquest període, l’any 2008 em van concedir una beca de recerca de l’IDIBELL per la Valoració de l’estat d’ansietat dels pacients que reben un tractament amb radioide o es realitzen una exploració de gangli sentinella en el servei de Medicina Nuclear.

Amb l’objectiu de realitzar una experiència internacional, vaig sol·licitar un ajut per a la realització d’estades de recerca a l’estranger durant el curs 2009-2010 per a alumnes del programa de doctorat de medicina de la Universitat de Barcelona. Essent-me concedida, vaig realitzar una estada d’un any al PET center del Columbia Presbyterian Medical Center de New York on vaig desenvolupar tasques de recerca en imatge oncològica.

Acabada aquesta estada, em van concedir una plaça de metge adjunt al servei de Medicina Nuclear de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau on, des de l’any 2010, realitzo tasques assistencials i de recerca.

L’any 2011 vaig llegir la meva tesi doctoral titulada Riesgo de recurrencia ganglionar y valoración evolutiva en pacientes con carcinoma de mama en estadios precoces y sometidas a la biopsia selectiva del ganglio centinela obtenint la qualificació d’excel·lent “cum laude”, per la que em van donar el premi de la REIAL ACADÈMIA DE MEDICINA DE CATALUNYA l’any 2012.

La meva creixent vocació orientada a la promoció de la salut em va portar l’any 2015 a iniciar els estudis de màster en Nutrició i Salut per la UOC.

A Healthcor vull aconseguir una SALUT NUCLEAR per tothom!

Perfil Linkedin

Iñaki Marina i Clopés

Llicenciat en Medicina i Cirurgia (col.legiat 38368)

Especialista en Medicina Interna.

Nascut a Barcelona l’any 1979 vaig realitzar estudis primaris a l’escola Maristes Valldemia de Mataró. Donat el meu interès creixent per la biologia humana vaig optar per iniciar els estudis de Medicina l’any 1997 a la Universitat Rovira i Virgili, finalitzant-los l’any 2003 a la Unitat Docent de la Universitat Autònoma de Barcelona a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. D’aquest anys en destaca una estada de voluntariat al desert del Chaco al Paraguay col·laborant amb campanyes de vacunació i assistència sanitària de la població local. Al maig del 2005 vaig iniciar la residència de Medicina Interna a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau finalitzant-la al 2009. En aquests anys en destaca una estada al Saint Georges Hospital de Londres a la Unitat de Medicina Cardiovascular dels Drs. Kaski i Kong. Posteriorment a l’agost del 2009 vaig iniciar una estada al Heart Hospital del Mount Sinai Hospital de Nova York on vaig realitzar recerca en el diagnòstic no invasiu cardiovascular així com col·laboracions en el departament de Global Health en els programes de promoció i prevenció de la salut cardiovascular. Alhora vaig col·laborar com a investigador en programes de promoció/prevenció de la hipertensió arterial en la població nord americana del New York City Department of Health and Mental Hygiene. També vaig realitzar col·laboracions amb la organització Mentoring in Medicine de tutoratge a joves estudiants del Bronx. Al Setembre del 2010 vaig tornar a Barcelona i vaig començar a treballar d’adjunt al servei de Medicina Interna de l’Hospital de Viladecans on resto fins a l’actualitat. En aquests anys en destaquen col·laboracions en els programes de Salut Integral i Fifty/Fifty de la Fundació Science Health & Education del Dr. Valentí Fuster en l’àmbit de la promoció i prevenció de la salut cardiovascular.

M’apassiona l’exercici de la medicina perquè és CIENTÍFICA i HUMANISTA.

Perfil Linkedin

Josep Maria Badia Viñas

Diplomat en Fisioteràpia (col·legiat 9.111)

D.O en Osteopatia

Nascut a Barcelona l’any 1981 amb el català com a llengua paterna, vaig rebre escolarització infantil, primària i secundària a l’escola Infant Jesús de Barcelona. Em vaig interessar per l’esport de ben petit practicant diferents modalitats i vaig decidir estudiar esports d’aventura (CAFEMN) i més endavant vaig cursar un mòdul superior en activitats físicoesportives (AAFE). L’any 2005 vaig començar la Diplomatura en Fisioteràpia a l’Universitat Internacional de Catalunya finalitzant-la l’any 2009. Degut al meu interès creixent en la visió del cos humà com a sistema global interdependent, vaig començar a estudiar Osteopatia a l’Escola Universitària Gimbernat (UAB) finalitzant el 2014 amb la realització de l’estudi d’evidència científica: Eficacia de las manipulaciones osteopáticas como complemento al tratamiento estándar en pacientes que sufren radiculopatía cervical.

En l’àmbit professional he exercit de Personal Trainer i Fisioterapeuta al Club Esportiu JUNIOR de Sant Cugat del Vallés i al Banc Sabadell també a Sant Cugat del Vallés del 2006 al 2013, on m’he dedicat a entrenar a persones, des d’esportistes d’elit a persones sedentàries i esportistes amateurs. Del 2011 al 2013 he exercit d’ osteòpata i fisioterapeuta a Osteodynamic, al Centre de salut Fisiovallés i el 2014 començo a exercir a consulta pròpia a Fisioteràpia & Moviment oferint un tractament integral i holístic, basat en un sistema de treball on després de fer un treball de camilla (taula d’exploració) per pal·liar el dolor, l’objectiu és aconseguir que la persona tingui una vida activa on l’exercici físic és fonamental per aconseguir un nivell de salut òptim. “El moviment és vida!”.

Amb l’interès d’ajudar amb la meva feina a persones amb disfunció física començo l’any 2013 a treballar al centre AFAP de Barcelona.

M’agrada l’Osteopatia perquè és integral i global i m’agrada l’exercici físic perquè és clau per mantenir un estat de salut òptim.

Maria Canals

Gestió Emocional

Em dic Maria Canals i vaig estudiar a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona continuant posteriorment el meu aprenentatge com a psicòloga amb una mirada eclèctica i sistèmica.

El meu interès es va dirigir cap a l´educació emocional com a font d´aprenentatge per a la salut i el benestar de les persones i amb aquest propòsit vaig iniciar la pràctica de Mindfulness formant-me a nivell educatiu i terapèutic: MBSR, MBCT, Mindful School (Califòrnia).

Imparteixo formacions d´educació emocional basades en Mindfulness per a nens, joves i adults i per a professionals de l´àmbit de la salut i l´educació en diversos espais i entitats entre ells l´Associació Tdah Catalunya i l´Associació Catalana de Fibromiàlgia.

He creat i imparteixo el Programa Mindfulness en família recolzat per un estudi de recerca.

www.educaciomindfulness.org

Perfil Linkedin

Marta Vallejo

(Col·legiada CAT000414)

Dietista i Nutricionista

Nascuda a la capital catalana, vaig iniciar els meus estudis de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona. A l’acabar la diplomatura, vaig decidir ampliar els meus coneixements en Nutrició Clínica realitzant un màster a la Universitat Rovira i Virgili. Donat el meu interès per un sistema de salut més integratiu i comunitari, vaig participar en un projecte a la selva de Chiapas, Mèxic. Allà, un grup de diversos professionals sanitaris vam contribuir a la creació del Sistema de Salut Autònom Zapatista. L’experiència viscuda em va confirmar que la salut, vista des d’un punt de vista inclusiu i global, és el camí per poder realitzar els canvis d’hàbits saludables que portaran a la persona a millorar el seu estat de salut.

De manera personal i professional, sóc una gran defensora de l’activitat física com a hàbit bàsic en la vida de les persones. Per aquest motiu, a l’any 2015, vaig decidir formar-me en aquest aspecte i vaig realitzar un Curs d’Extensió Universitària en Nutrició Esportiva per tal de donar bons consells a l’hora de millorar el rendiment esportiu.

Des dels meus inicis professionals, sempre m’he dedicat a la consulta dietètica, fet que em proporciona una àmplia experiència en el tracte directe amb els pacients. D’altra banda, dono gran importància a la recerca i la divulgació científica; per això he participat en diversos congressos nacionals i internacionals, així com en ràdio i premsa escrita.

Perfil Linkedin

Magalí Banctel

Professora de Hatha Vinyasa Yoga i Yin Yoga

Vaig començar a practicar Hatha ioga fa deu anys a París, de casualitat acompanyant a una amiga. La veritat és que no n’estava gaire convençuda i tenia molts prejudicis sobre el ioga, però quan va acabar la classe estava totalment enganxada!

A poc a poc i amb una pràctica regular vaig començar a notar els beneficis del ioga, enfortint, equilibrant i fent més flexible el meu cos, però també la meva ment. Després de les classes em sentia totalment relaxada i feliç tot i haver estat un dia dur. Era com un reset de la meva ment. Més tard, em vaig mudar a Barcelona per la feina i vaig començar a practicar Vinyada ioga & Yin ioga i finalment em vaig formar amb la Kathy Páez al Zentro Urban Yoga per ser professora d’allò que m’agradava tant.

Dono classes de Hatha Vinyasa ioga & Yin ioga, dues pràctiques diferents però complementàries. En la primera treballem a nivell muscular per tenir un cos fort i saludable. En la segona, treballem sobre un estirament profund del teixit connectiu, beneficiant les nostres articulacions i permetent que flueixi millor l’energia. Amb molt d’entusiasme i humilitat us convido a compartir aquesta pràctica amb mi.

El camí del ioga està ple de sorpreses i si et deixes portar t’ensenyarà a mirar dins teu, a conèixe’t millor.

Audrey Corège

Professora de Hatha Vinyasa Yoga i Yin Yoga

Farmacèutica de formació, feina que vaig dur a terme durant molts anys però sense veure-hi sentit en tot el que estava fent. Sempre havia practicat esports i m’agradava escoltar el meu cos a un nivell més subtil. Quan vaig començar a practicar ioga me’n vaig adonar de tot el potencial d’aquesta pràctica, tant a nivell físic com emocional.

Em vaig formar com a professora a Barcelona l’any 2012 amb una gran mestra de Vinyasa i Yin ioga i també vaig profunditzar molt en l’estudi del ioga aplicat al cos i la seva anatomia per harmonitzar-lo i reequilibrar-lo a nivell postural. Per tant, les meves classes són una combinació de varis estils de ioga i de tècniques de massatge tailandès per reforçar, estirar i ajustar la postura.

Estic formada per la Sunshine House School de Chiang Mai, al nord de Tailandia, en les tècniques tradicionals del “Thai Yoga massage” les quals porto estudiant des de fa anys ja que m’apassionen.

T’espero per compartir aquesta pràctica! El ioga és molt més que una disciplina de postures, vine i descobreix tots els seus beneficis.

OM SHANTI SHANTI

Perfil Linkedin

Cristina Mongay Pedrós

Administrativa sanitária

Nascuda a Badalona l'any 1973. Una vegada finalitzada la Formació Professional de segon grau en administració i gestió, vaig iniciar la Diplomatura en Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Mataró. Despés de cursar totes les assignatures vaig decidir no fer el projecte de final de carrera per falta de motivació. Durant l'etapa universitària, vaig entrar a formar part de l'equip audiovisual de Gestmusic Endemol i va ser en aquest sector on finalment em vaig formar com a professional. Van ser més de 15 anys treballant en programes de televisió de diferents productores, que em van donar l'oportunitat de conèixer i potenciar les meves habilitats i competències a nivell laboral i personal.

Va arribar un moment que tenia ganes d’un canvi de sector i sobretot d’horaris. Sempre m'havia interessat el tema de la salut, i vaig recorrer al meu títol de FP per poder entrar a treballar com a administrativa als centres d'Atenció Primària i Hospital Municipal de Badalona. Durant tres anys vaig combinar el meu lloc de treball amb els estudis de Grau Superior d'imatge per al diagnòstic. Vaig realitzar les pràctiques en el Servei radiològic de l'Hospital de Badalona, al Servei de TAC i ressonància de la clínica privada Dígest i al Servei de radiologia d'Urgències i quiròfan de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Estic molt interessada a seguir aprenent sobre salut i m'interessa especialment l'educació emocional, crec que els dos temes haurien de ser tractats com a assignatures a les escoles i continuar al llarg de tota la formació superior.

Flora Mora Aymerich

Gestora Cultural

Vaig néixer a Barcelona i vaig estudiar Historia de l’Art a la Universitat Autònoma de Barcelona. A l’acabar la llicenciatura un projecte d’arqueologia amb la UAB i la UAEH (Universidad Autónoma del Estado de Hidalgo) em va fer conèixer el meu segon país, Mèxic. Un any després vaig prendre la decisió de marxar cap a Mèxic a on vaig començar a treballar com a coordinadora d’esdeveniments.

Al tornar, vaig decidir estudiar un màster de Gestió Cultural a la Universidad de Granada. Fruit d’aquesta experiència vaig començar les pràctiques en una editorial a on vaig aprendre a treballar de Community Manager, dissenyadora i gestora d’esdeveniments.

Sóc una amant del Ioga i de la dieta mediterrània, pel que la ideologia de Healthcor va amb la meva manera de viure i pensar.