CAT | ESP
how can I
healthyou?

Una de les parts englobades dins de la FÒRMULA HEALTHCOR és l’àrea de Dietètica i Nutrició. L’objectiu principal no serà prohibir aliments, perdre pes, pesar aliments o comptar calories... El que volem és ensenyar-te a portar una dieta variada, equilibrada i adaptada a les teves necessitats. Volem que aprenguis a menjar bé i a tenir les nocions bàsiques de nutrició per tal de fer bones eleccions en el teu dia a dia. Desterrem les dietes miracle, prohibitives o desequilibrades, ja que “d’aquestes dietes cal afirmar que tenen coses bones i originals, però les bones no són originals i les originals no són bones” (Abel Mariné, catedràtic en Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona).

Realment, SOM el que mengem, però també COM mengem. No només treballarem el què menjar, sinó el com fer-ho. L’actitud que tenim envers la nostra alimentació afecta els processos digestius tal com la digestió i l’absorció de nutrients. Es tracta d’adoptar un estil i filosofia de vida en que es té plena consciència de l’estat físic i dels aliments amb els que volem nodrir el nostre cos. Aquest aprenentatge, serà el que comportarà una millora en els paràmetres analítics, una pèrdua de pes o qualsevol altra canvi desitjat.

Ja ho deia Hipòcrates en els seus temps: “Que els teus aliments siguin la teva medicina i els medicaments el teu aliment”.Cartera de serveis Dietètica i Nutrició

Fórmula HEALTHCOR

1. SODN (Servei d'Orientació Dietètica i Nutricional). Avaluació i Plans d'alimentació en sobrepès, obesistat i nutrició infantil.

2. SONE (Servei d'Orientació en Nutrició Esportiva): Planificació nutricional de curses i proves específiques, millora del rendiment esportiu, planificació de temporades esportives i competició.

3. Nutrició Perinatal, Gestacional i Postpart.

4. Exploracions complementàries:

  • Antropometria
  • Bioimpedància